Kaupunkimuotoilu

Kaupunkiympäristöjä voi muotoilla esimerkiksi tapahtumilla, kaupunkipuutarhoilla tai suurilla valokuvilla. Tapoja on monia. Tapahtumissa Anya Productionsilla on vankka kokemus, kiitos ammattitaitoisen taiteilija- ja tuotantoverkoston! Valokuvatuotannoissa teemme yhteistyötä kuopiolaisen Logopee Oyn kanssa.

Kuopion tori, pysäköintirakennuksen julkisivu siistiksi vanhalla valokuvalla. Kuva: Kulttuurihistoriallinen museo, Victor Barsokevitch


Kuopiolainen kuvataiteilija Kristiina Korpela toteuttaa kaupunkipuutarhoja. Anya Pro tuottanut mm. Taidetori tapahtumaan.

TUTUSTU TAPAHTUMIIN:

UUSI KAUPUNKITAPAHTUMA ILOA JA VALOA SAVILAHDESSA 2018 ja 2019
Kuopion kaupungin Savilahti -projekti haki keväällä 2018 tapahtumatuottajaa tarjouskilpailun kautta, jonka Anya Productions voitti. Tapahtuman ideana oli, että kaupunki tarjoaa tapahtuma-alustan (paikat, fasiliteetit, yhteistyö, luvat, markkinointi jne. ) ja tapahtuma toteutetaan yhteistyössä lukuisten toimijoiden kanssa yhteistyössä.  Tapahtuman tuottamista helpotti, että tilaajalla oli selkeä kuva tapahtuman tavoitteista, tapahtumapaikat oli mietitty ennakkoon ja osa sisällöistä jo valmiina, esim. ulkolmaleffa oli varattu!

Anya Productionsin  rooli oli  toteuttaa tavoitteet ja miettiä sisällölliset ja tekniset ratkaisut tietyn budjetin sisällä. Tuli luoda konseptin toteutus, hankkia luvat, suunnitella logistiikka, johtaa projektin tuotantovaiheet ja rekrytoida esiintyjät, työpajaohjaajat, veneenkuljettajat, järjestysmiehet, suunnitteluttaa ja hankkia julisteet, kk-kortit, ohjelmaesitteet, pressut, kyltit, tehdä tilavaraukset, hankkia luvat jne.jne.
Olennainen osa tapahtuman onnistumista on valita parhaat tekijät,  sopivimmat esiintyjät, työpajaohjaajat, talkoolaiset ja itse tuotantohenkilöstö. Tapahtuman onnistumisen A&O on sitoutunut ja innostunut henkilöstö ja sen johtamiseen tulee kiinnittää huomiota! Tapahtuman merkitys siirtyy tekijöihin ja heidän kautta taas kävijöihin – yhdessä tekemisen kautta!

Katso video tapahtumista ja lisää verkkosivulla:  Iloa ja Valoa Savilahdessa