Kehittämispalvelut

Autamme taiteilijoiden arkea, tiloja, jakelukanavia, tuotantoja ja kokonaisia organisaatioita. Käytämme palvelumuotoilun eri menetelmiä ja toteutamme kehittämistä yhteistyössä tilaajan ja toimijoiden kanssa yhteistyössä.

Teemme yhteistyötä niin teattereiden, nuorisotilojen, yhdistysten, yritysten kuin yksittäisten taiteilijoiden kanssa. Ota yhteyttä, joskus puhelinsoittokin riittää 040 538 3823/Anja tai meilaa tästä.

Taidehallinnon ja kuntien kulttuuripalvelujen kehittämiseen tarjoamme strategiatyötä, koulutuksia ja uusia toimintamalleja SmartArt palvelun kautta.

Taitelijoiden tuotantoalustat

Taiteilijoiden tärkein omaisuus on oma osaaminen ja taiteen tekemistä auttaa luova ympäristö. Autamme tunnistamaan ja kehittämään taiteilijoiden toimintaedellytyksiä ja tuotannollista rakenteita.
Tuemme taiteilijoita myös kumppanuuksien ja yhteistyömallien luomisessa.

Olimme mm. mukana tamperelaisen Taideyhtiö PUHTIn kansainvälistymistyössä. Työhön kuului myyntiä messuilla, keikkamyyntiä, neuvotteluja ja edustamista.   www.puhti.eu

Päivitämme sivuja, pahoittelemme, kaikki linkit eivät toimi vielä;)!

Yhteisöjen kehittäminen

Suunnittelemme, toteutamme ja kehitämme yhteisöjä. Etenemme käyttäjälähtöisesti palvelumuotoilun ja tulevaisuuden tutkimuksen menetelmillä, ajankohtaisia tutkimuksia ja taiteen sidosryhmiä hyödyntäen.

Parhaillaan kehitämme Kanttilan muutos- ja korjaustyötä, Kanttilan toimintaympäristöjä ja Minna Canth akatemiaa.

www.kanttila.fi
www.minnacanth.fi
Päivitämme sivuja, pahoittelemme, kaikki linkit eivät toimi vielä;)!)

Tuulikaappituotannot

Tuulikaappituotannot kehittää vapaan kentän taiteilijoiden ja VOS-toimijoiden tuotannollisia yhteistyömalleja. Mallissa tuotetaan esityksiä,  työllistetään taiteilijoita ja mallinnetaan tuotantorakenteita.

Ensimmäinen vaihe toteutettiin vuosina 2013-2015. Hankkeessa tuotettiin kiertue-esitys Viikset Mikkelin teatteriin, Kulissikierros Kuopion kaupunginteatteriin ja draamallinen kävelynäytelmä Santeri-Sataman arvoitus Kuopion satama-alueelle.

Hanke toteutettiin yhteistyössä Mikkelin teatterin, Kuopion kaupunginteatterin, Teatteri Neljäs soitto -ryhmän, teatteri Fennican, Savonlinnan teatterin ja Anya Productionsin kanssa yhteistyössä. Hanketta tuki Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Päivitämme sivuja, pahoittelemme, kaikki linkit eivät toimi vielä;)!