20.1.2020

Kehittäminen on innostavaa ja kun sitä saa tehdä motivoituneen porukan kanssa ja vielä kulttuurin parissa, ei voi kun olla iloinen;)
Syksyn aikana on tehty töitä Kuopion keskustassa sijaitsevan Kulttuuriareena 44:sen toimintamallin, tilojen, varauskäytäntöjen parissa ja pian lanseerataan työn pohjalta kehittämisehdotus, jota toivottavasti päästää myös toteuttamaan!
Nuorisotilat, joka Kulttuuriareena 44:kin on, ovat viime vuosina olleet tilanteessa missä on muutettava tapoja toimia, jotta itse kohderyhmä elikäs nuoret löytäisivät ovesta sisään!


Ja miten sitä kehittämistä tehdään? Kehitetään käyttäjälähtöisesti palvelumuotoilun menetelmillä, tutkitaan nuorisotyön ajankohtaisia tutkimuksia, selvitetään mahdollisuuksia, sidosryhmiä, benchmarkataan muiden kaupunkien malleja. Ja juu, palavereissa piirretään fläppitauluun ja postittejä liimaillaan:).


Kehittämistä on tehty ryhmissä ja projektia on liidannut työpari Kirsi  Miettinen & Anja Lappi yhteistyössä 44:sen henkilöstön, johtoryhmän ja mahtavien nuorten kanssa. Anya Pron vahva kokemus kulttuurialan tuottajana sekä monialaisten ryhmien johtajana yhdistettynä Kima Creativen  kirkkaaseen muotoiluajatteluun tuotti ehdotusraportin Kulttuuriareena 44:lle. 


Yhteistyössä Kuopion kaupungin nuorisotoimi ja KimaCreative.