TAIDETORI, koko perheen kulttuurifestivaali ke 5.7. – su 9.7.2023
Kuopionlahden kenttä, Kuopio

Jo 14. kerran Kuopiossa järjestettävä TAIDETORI tarjoaa kuopiolaisille ja matkailijoille, musiikkia, työpajoja ja esityksiä upeassa 500-hengen festivaaliteltassa ja kesätorin.

ESITYKSET
Koko festivaalin aloittaa 5.7. EMMA-palkittu koko perheen bändi Megasakki, joka on uusi lastenmusiikkiyhtye, Bändi tarjoilee kuulijoilleen parasta rytmimusiikkia: Soulia, Funkkia, RnB:tä, Hip Hoppia…
Saarni Sirkuksen vauhdikas koko perheen sirkusesitys 50/50 on tarinallinen esitys koostuu sirkuksen, tanssin, teatterin ja musiikin yhdistelmästä ja tuo modernin sirkuksen perinteiseen sirkustelttaan. Ja kuten myös aiemmin, Saarni Sirkuksessa ei nähdä eläimiä tai perinteisiä pellejä.
Tämän vuoden kiertueella on mukana kahdeksan sirkusartistia Suomesta, Etiopiasta ja Meksikosta, tarjoavat upeita esityksiä ja taianomaisia hetkiä koko perheelle! Mukana ovat Enni Kastari, Ashu Dejene, Marjukka Mykkänen, Pihla Aarnisalo, Sharon, Jan Lintunen, Minka Leskinen ja tietysti Saarni Sirkuksen perustaja Aarni Pahajoki. Esitykset joka päivä.

Lauantaina 8.7. nähdään myös huippusuosittu tubettaja TINKE.

TAIDETYÖPAJAT
Taidetorilla jokainen pääsee tekemään ja kokeilemaan itse. Ateljee väriläikässä maalataan, puupaja Meteli & Räiskeessä nikkaroidaan ja Savityöpajassa isketään kädet saveen, kokeillaan dreijaamista ja muovaillaan. Välillä voi huilata ja kokeilla sitten itsekin sirkusta! Kaikki työpajat sopivat kaikenikäisille ja kaiken kielisille. Osa työpajoista järjestetään ulkona, osa teltassa.

KESÄTORI
Taidetorilta löytyy päivittäin säävarauksella vaihtuva pieni kesätori, joka on auki Taidetorin aukioloaikoina.

AVOINNA
Työpajat ovat auki tapahtumapäivinä klo 11:00-17:30 ja esitykset alkavat klo 11:00 13:00 & 18:00.

LIPUT
Alueelle on vapaa pääsy. Työpajalippu maksaa 3 € / henkilö ja osaan työpajoista on vapaa pääsy. Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi. 50/50 sirkusesitykset ja bändit teltassa
Työajaliput ennakkoon www.lippu.fi ja  esitysliput  www.lippu.fi Taidetorin infopisteeltä koko tapahtuman ajan.
YHTEYSTIEDOT
Taidetori, +358 50 325 63 58 +358 40 538 3823
www.taidetori.com, taidetorikuopio@gmail.com @taidetori www.facebook.com/taidetori

Saarni Sirkus, puh. (+358)445281441
www.saarnisirkus.com info@saarnisirkus.com

Viisi päivää kestävää pirskahtelevaa taiteen ja kulttuurin festivaalia tuottaa kuopiolainen kulttuurialan yritys Anya Productions.