Apua! Kesä tulossa ja pitäisi valita, miten edetä tapahtumien osalta. Tehdäänkö verkkotapahtumia, livetapahtumia vai verkkolivetapahtumia?  Vai ei mitään? Vai jotain muuta? Ainakin jotain muuta, nyt ei kannata lamaantua!

Anya Productionsille ja kaikkia kulttuuria tuottaville toimijoille koronapandemia on näytön paikka. Me jos ketkä olemme toimijoita, joilla on osaamista projektinhallintaan, sisällön tuottamiseen ja uuden luomiseen. Tämä on myös mikrotapahtumia tuottavien taiteilijoiden näytön paikka!

Toki välillä puuskuttaa ja kahvia kuluu.

Anya Pro tuottaa vuonna 2020  toimeksiantona kulttuuriorganisaatioita, kouluttaa ja  Kuopio Juhlii tapahtumakokonaisuutta  sekä omaa kulttuurifestivaalia Taidetoria.  Normaalisti ohjelma alkaisi olla kesän korvalla jo kasassa, mutta nyt vaihtoehtoja on ainakin kolminkertaisesti ja mitkään niistä ei ole varmoja!  Tuottamisvaiheessa olemme palaveeranneet  Teamsin ja Zoomin kautta, projektin hallinnassa meillä on ollut käytössä Trello   ja dokumentteja kulkee niin sähköpostissa, jaettuna Drivessä, Whatsupissa ja tietenkin puhelimitse. Ja silti tuntuu,  että paletti välillä meinaa levitä!

Tuntuuko tutulta? Jos haluat tukea tuottamiseen ratkaisuihin,  ota yhteyttä! Anya Pro auttaa kulttuurituottamisen kaikissa prosesseissa, erityisesti osaamme kutoa uusia tekijöitä, ideoita ja palveluja yhteen tuoreella tavalla. Ja muista. Joskus yhden tunninkin porukalla miettiminen kirkastaa ajatukset! Yksin ei kannata jäädä.

Voit ottaa meihin yhteyttä Sinua askarruttaviin kysymyksiin,  koski ne sitten tekijänoikeusasioita, tuottamista, esitysideaa, somepalveluja, taitoa  tai kulttuuriorganisaation kehittämistä. Tarjoamme myös hallitustyöskentelyyn, apurahojen hakemiseen tai toimintasuunnitelmien liittyvää ohjausta.

Katso tästä palvelumme. Sparraukset alk 60 + alv €/ h, lipunmyynti tai perustuottaminen 30 +alv / h. Isommat tuotannot sopimuksen mukaan. Yhteydenottopyynnön voit lähettää tästä.

Ihanaa kesää!

Toivoo  Anya Productions

Anya Productions on vuonna 2009 perustettu kuopiolainen kulttuurin kehittämiseen ja tuottamiseen erikoistunut yritys.  Toimimme ulkoistettuna tuottajana hoitaen sopimuksen mukaan aina ideasta lopputoteutukseen, yhdessä taide- ja kulttuurialan huippuverkostomme kanssa. Toimimme myös  laajasti koko kulttuurikentän  kehittäjänä.